VERZENDEN EN RETOURNEREN

VERZENDINGEN
Alle bestellingen worden veilig en snel verzonden door onze partners van DPD en PostNL. Heb je je producten op werkdagen vóór 16:00 besteld? Dan doen wij ons uiterste best om je pakket dezelfde dag nog te verzenden! En bestel je voor €75,- of meer? Dan is de verzending gratis! Voor bestellingen die minder dan €75,- bedragen, rekenen wij €7,65 aan verzendkosten.

RETOURNEREN
Als consument heb je bij ons bij een aankoop via internet recht op een ‘bedenktijd’ van 15 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag je het product terugsturen zonder opgaaf van reden. Uitzondering hierop is software. Gebruik maken van het herroepingsrecht is wettelijk aan een aantal regels verbonden. Zo moet tijdens de bedenktijd zorgvuldig worden omgegaan met het

product en de verpakking. Het product mag beperkt gebruikt worden om te beoordelen of jij het wilt aanschaffen. Hierbij moet worden gedacht aan dezelfde wijze van gebruik zoals dat gaat bij een winkelaankoop. Indien je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, dien je het product inclusief alle geleverde toebehoren en inclusief verpakking te retourneren. Producten die beschadigd en/of incompleet zijn of voor langere periode gebruikt zijn, komen helaas niet voor restitutie in aanmerking. Er dient altijd een aanvraag te worden ingediend. Meer informatie vind je onderaan deze pagina.

De kosten en het risico van het retour zenden zijn voor eigen rekening. Wij zullen binnen 15 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag terugstorten. Hiervoor ontvangen wij graag je bankrekeningnummer.

Samengevat kun je een product dus retourneren binnen het herroepingsrecht indien:

  • Het product niet gebruikt is, slechts kortstondig getest.
  • Het product en alle bijbehorende onderdelen in dezelfde staat wordt geretourneerd zoals het naar jou was verzonden, incl. de verpakking.

Op de volgende artikelen kun je helaas geen aanspraak maken van het herroepingsrecht:

  • Software (m.u.v. geïnstalleerde Windows versies) 

Wij zullen het te crediteren bedrag verminderen indien:

  • Producten door gebruiker of onderweg terug naar ons zijn beschadigd.
  • Producten of verpakkingen beschadigd, beschreven of beplakt zijn (zodat het niet als nieuw verkocht kan worden).
  • Onderdelen ontbreken in de retourzending.
  • Retourkosten indien deze wordt gedaan via ons retour portal (gemiddeld €7,65). 

Op een pakket dient de afzender te zijn vermeld, indien er geen afzender is vermeld, zullen wij het pakket helaas moeten weigeren.

RETOUR AANVRAGEN

Bevalt een product niet of voldoet het niet aan je verwachtingen? Je hebt tot 30 dagen de tijd om je producten te retourneren. Een retour aanmelden is zeer eenvoudig. Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in, schrijf indien nodig het wachtwoord van uw apparaat op een briefje en verzend. Omschrijf zo duidelijk mogelijk wat er aan uw apparaat mankeert, zodat het retourproces soepel verloopt.

 Retour aanmelden